Hakkımızda


Akar Asansör, asansör sistemlerinde kullanılmak üzere tasarladığı ve ürettiği asenkron (dişlili DAK serisi) ve senkron (dişlisiz SMT serisi) makine motorlar ile dünya çapında bilinen ve tercih edilen tedarikçilerden biridir.  Kurulduğu 1985 yılından beri hizmet ve kalite standartlarını sürekli geliştiren Akar Asansör`ün  Türk Asansör sektöründe öncü kimliği ile bilinir.
 
Halat yerine kayış kullanılan asansör sistemi AKAR BELTSYS® için CE sertifikalandırmasını tamamlamış ve bu ürünleri ürün gamına eklemiştir.
 
Akar Asansör`ün  gerek mimarisi, gerek altyapısı, gerekse barındırdığı teknolojiler bakımından sektörün önde gelen üretim tesislerinden biri olan fabrikası 42000 m2`lik kapalı alana sahiptir. Akar ayrıca, içerisinde aktif olarak çalışan üç asansör kuyusu bulunan Türkiye’nin ilk asansör test kulesine sahiptir.
 
Akar Asansör,  yılda 14500 makine-motor üretim kapasitesine sahiptir.
ISO 9001: 2015-Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001: 2015-Çevre Yönetimi ve ISO 45001: 2015-İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına sahip olan firmamız, EN 81-20/50: 2014 Asansör standartlarına uygun asansör makine ve motorları üretmektedir.
 
Yerli ve yabancı pek çok büyük markaya hizmet veren Akar Asansör, üretiminin %60`ını aralarında İtalya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İran, Suudi Arabistan, Umman, Brezilya, Arjantin, Uruguay, Yunanistan, Rusya`nın bulunduğu dünyanın 35 farklı ülkesine ihraç etmektedir.
 
Akar Asansör müşterileri, tedarikçileri, insan kaynakları ve yenilikçi yönetiminin yarattığı sinerji ve dinamizmle gelecekte de mükemmel ürünler ve hizmetler sunmayı hedefler.
Akar Asansör
© 2014. Akar Asansör - Sitemizde bulunan içeriğin tüm hakları saklıdır. Çoğaltılamaz, kopyalanamaz ve izinsiz olarak kaynak gösterilemez.
Web Tasarım Grimor - Seo